Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

IF.D.T.EX : H 24η Έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Τεχνολογίας

Η καθιερωμένη πλέον στην Ελλάδα IFDTEX (Έκθεση Τροφίμων – Ποτών Τεχνολογίας) θα πραγματοποιηθεί για 24η φορά μεταξύ  11 και 14 Φεβρουαρίου 2011  στο  εκθεσιακό  κέντρο  Metropolitan  Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  των Αθηνών.

Την έκθεση IFDTEX οργανώνει η Mack Brooks Hellas A.E η οποία με την διεθνή εμπειρία που διαθέτει στην οργάνωση επιτυχημένων εκθέσεων, εγγυάται την προσέλκυση εμπορικών επισκεπτών και επαγγελματιών που θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων του χώρου σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την εθνική μας οικονομία.
Καθ΄ όλη την διάρκεια της 24ης  IFDTEX 2011 θα πραγματοποιούνται Β2Β συναντήσεις μεταξύ ενδιαφερόμενων αγοραστών ελληνικών προϊόντων του εξωτερικού με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην Έκθεση. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν Σαλόνια Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο χώρο της Έκθεσης  τα οποία θα πλαισιωθούν από εκδηλώσεις και γευσιγνωσίες. Οι οργανωτές της έκθεσης συνεργάζονται με  Πρεσβείες και εμπορικούς φορείς του εξωτερικού  για την προσέλευση  αγοραστών και στελεχών από τους κλάδους Λιανεμπορίου και Ho.Re.Ca  κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης.
Κατά την διάρκεια της 24ης  IFDTEX 2011 θα οργανωθούν ημερίδες και εκδηλώσεις οι οποίες θα αναφέρονται στο ελληνικό Ελαιόλαδο, τον  Αγροτουρισμό, τα Ελληνικά αποστάγματα και στον Καφέ. Παράλληλα, μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο το σλόγκαν της Έκθεσης «ταξίδι στον κόσμο της διατροφής και της γεύσης» θα παρουσιάσουν γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο.
Η IFDTEX 2011 συνεργάζεται με τους περισσότερους φορείς και συνδέσμους του χώρου έτσι ώστε οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αφ΄ ενός μεν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον του κλάδου με τον οποίο θα ασχοληθούν αφ΄ ετέρου δε τα θέματά τους να είναι επίκαιρα και ενδιαφέροντα.
**Εξ άλλου, όπως κάθε χρόνο,  στην αίθουσα 2 (τομέας Ποτών – Καφέ) θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός Barista και τα σεμινάρια καφέ σε συνεργασία με την NEXT Media.

Στην Αίθουσα 2 / Τομέας Ποτών: Προβάλλονται όλα τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία των ποτών – ροφημάτων : καφές, αφεψήματα, αλκοολούχα, μπίρες, οίνοι, αναψυκτικά, χυμοί φρούτων, εμφιαλωμένα νερά, παρελκόμενα καφέ, ξηροί καρποί, energy drink, σιρόπια καφέ, αποστάγματα.
Στην Αίθουσα 3 / Τομέας Τροφίμων: Κατεψυγμένη ζύμη, αλιεύματα, κρέας, προϊόντα κρέατος, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, παραδοσιακά προϊόντα, επιτραπέζιες ελιές, ελαιόλαδο, προϊόντα catering, finger food, φαγητό ευκολίας, πρεσβείες, επιμελητήρια, σάλτσες, σούπες, αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, βιολογικά προϊόντα, Α΄ύλες τροφίμων, όσπρια, μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά, φρέσκα φρούτα- λαχανικά.
Στην αίθουσα 3 έχει δημιουργηθεί μια νέα ενότητα στην οποία θα προβληθούν τα προϊόντα Αγροτουρισμού και τα Συνεταιριστικά προϊόντα  ( Ελληνικά παραγόμενα προϊόντα ανά Νομό )
Στην Αίθουσα 4 / Τομέας Τεχνολογίας :  Βιομηχανικός εξοπλισμός, εξοπλισμός καταστημάτων και μαζικής εστίασης, χαρτικά απορρυπαντικά, βιομηχανική ψύξη, ψύξη μεταφορών, χημικά, βιομηχανικά αέρια, επαγγελματικά αυτοκίνητα.
Περισσότερες πληροφορίες για την 24η  IFDTEX 2011 παρέχονται από την Mack Brooks Hellas A.E, Λ. Μεσογείων 210 & Υμηττού 2, 155 61 Χολαργός – Αθήνα, Τηλ.: 210 6564411-17, Fax: 210 6564410 καθώς και από την ιστοσελίδα www.mackbrookshellas.gr
ΠΗΓΗ http://food-isimo.blogspot.com/2011/02/ifdtex-h-24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου