Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Κεφαλλογραβιέρα Άρτας


Παραδοσιακό Ελληνικό σκληρό τυρί. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα, καταναλώνεται κυρίως σαν επιτραπέζιο και είναι ιδανικό για σαγανάκι.
Η Ν.Α. Άρτας θεωρεί σημαντικό σε μια εποχή που η ποιότητα συμβαδίζει με την ανταγωνιστικότητα, να αναδείξει τον πλούτο και την αξία των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, να φέρει σε επαφή τους καταναλωτές με τον τρόπο που παράγονται τα εκλεκτά αυτά προϊόντα, να αναβαθμίσει την εμπορική δυναμική τους, να δώσει δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησής τους και εξέτασε την δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών του εξωτερικού προβάλλοντας αυτή τη φορά όλα τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου